MESAJUL DECANULUI

Bine aţi venit la Facultatea de Finanţe şi Contabilitate din cadrul Universităţii „Artifex” din Bucureşti.

Sunt sigur că perioada pe care o veţi petrece aici o veti găsi stimulativă şi plină de recompense intelectuale şi sociale.

Vă alăturaţi unui parcurs academic ce studiază unele dintre problemele fundamentale ce afectează bunăstarea oamenilor în întreaga lume. In plus faţa de furnizarea instrumentelor pentru descoperirea şi crearea de oportunităţi de afaceri, finanţele şi contabilitatea lor reprezintă o infrastructură esenţială pentru facilitarea activităţilor economice şi susţinerea mijloacelor noastre viitoare de trai.

Facultatea de Finanţe şi Contabilitate atrage studenţi al căror scop clar conturat este de a primi o educaţie financiar-contabilă ce le va permite sa activeze cu succes în entităţi financiare şi nonfinanciare, instituţii publice şi private, în calitate de consultanţi de profil, contabili, experti contabili, auditori, etc.

In plus, faţa de o relevantă expertiză financiar-contabilă, Facultatea de Finanţe şi Contabilitate aduce studenţilor săi cunoaştinţe importante şi o etică profesională ce le va permite să desfăşoare cu succes o plajă largă de roluri profesionale, crescând inţelegerea importanţei sectorului financiar-contabil şi a provocărilor pe care acesta le ridică.

Pe parcursul perioadei petrecute in cadrul Facultăţii de Finanţe şi Contabilitate veţi beneficia de aportul şi suportul unui personal didactic competent şi dedicat, cu o bogata experienţă şi activitate ştiinţifică şi pedagogică in domeniile studiate.

Vă aştept cu mare plăcere să ne cunoaştem cât mai bine şi să colaborăm într-un mediu academic pe care îl veţi aprecia şi în care veţi simţi bucuria şi mândria de a fi student la Facultatea de Finanţe şi Contabilitate, Universitatea „Artifex” din Bucureşti.

 

Conf.univ.dr. Andrei Buiga

Decanul Facultăţii de Finanţe şi Contabilitate,

Universitatea „Artifex” din Bucureşti