EVENIMENTE

SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL STUDENȚESC

Universitatea „Artifex” din București vă invită să participați în număr cât mai mare la cea de a patra ediție a simpozionului internațional studențesc.  Sunt așteptați atât studenții care îsi doresc o experiență de neuitat prin participarea directă la eveniment, cât și cei ce doresc să își susțină colegii și să descopere ce reprezintă acest simpozion.

FESTIVALUL STUDENȚESC UniFEST

Cel mai mare festival studențesc se va desfășura în cele opt orașe din țară: București, Iași, Suceava, Cluj, Craiova, Oradea, Arad și Timișoara, fiecare dintre ele susținând, în cadrul evenimentului, activități sportive, culturale, artistice, educaționale și de socializare, gata să readucă aproape studenții de pretutindeni.
Dacă și tu vrei să ai parte de distracție gratis, nu degeaba, te așteptăm în oricare dintre aceste orașe, în perioada 4-14 noiembrie, aducând cu tine voia bună și zâmbetul pe buze!

 

 

DESCHIDEREA OFICIALĂ A ANULUI UNIVERSITAR 2022 – 2023

 

 

EXPERTUL ÎN LEGISLAȚIA MUNCII – ACTOR ÎN JUSTIȚIA SOCIALĂ

Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii, în colaborare cu Universitatea „ARTIFEX” din București și Grupul editorial Universul Juridic a organizat, luni, 21 februarie 2022, conferința „Expertul în legislația muncii – actor în Justiția socială” găzduită de Universitatea „ARTIFEX” din București. 

Cu această ocazie urmează a fost lansat volumul „Statutul profesiei de expert legislația muncii”, ce îl are ca autor pe domnul lector univ.dr. Corneliu BENȚE, cadru didactic titular în cadrul Universității „ARTIFEX” din București.

 

PIAȚA FORȚEI DE MUNCĂ – 2020

Centrul de Consiliere în Carieră și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității „ARTIFEX” din București organizeaza, joi, 27 februarie 2020, începând cu ora 12.00, Masa rotundă cu tema „Piața forței de munca – 2020”, eveniment la care sunt invitați să participe specialiști în domeniu, cadre didactice și, mai ales, studenții universității.

 

CARIERA – PRACTICĂ – VOLUNTARIAT – ANTREPRENORIAT

Centrul de Consiliere în Carieră și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității „ARTIFEX” din București au plăcerea de a vă invita la o discuție cu doamna Jeni Grigorescu – Managing Partner al SC Bright Communication SRL, ce va abordda o gamă largă de subiecte ce vizează cariera, oportunitățile de practică, importanța voluntariatului și dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor studenți.

 

EMCC EVENT

EMCC Romania, în colaborare cu Universitatea „ARTIFEX” din București, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al UAB și SAS – Artifex, a organizat joi, 14.11.2019, începând cu ora 16.30, sub egida EMCC Event, un seminar de instruire pe tema mentoring-ului.

 

SEMINAR EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Partida Romilor „Pro – România”, în colaborare cu Universitatea „ARTIFEX” din București, Colegiul UCECOM – Spiru Haret și GNDHR România, a organizat marți, 05 noiembrie 2019, un seminar de educație financiară destinat elevilor și studenților ce provind din medii dezavantajate din punct de vedere socio – economic.

 

VIZITA PREȘEDINTELUI ALIANȚEI COOPERATISTE INTERNAȚIONALE – DR. ARIEL GUARCO

Luni, 3 iunie 2019, Universitatea „ARTIFEX” din București a avut onoarea de a fi vizitată de președintele Alianței Cooperatiste Internaționale – Dr. Ariel Guarco (Argentina), personalitate marcantă a sistemului economico – social contemporan. Cu ocazia ședinței festive, la care au cadrele didactice și studenții universității, precum și reprezentanții Uniunii Naționale a Cooperației Meșteșugărești – UCECOM, domnului Ariel Guarco i-a fost acordat titlul de „Membru de onoare al comunității academice din Universitatea „ARTIFEX” din București”.

 

  

 

     

 

SESIUNEA  ROMÂNĂ DIN CADRUL RÉSEAU ACADÉMIQUE SUR LA CHARTE SOCIALE EUROPÉENNE ET LE DROITS SOCIAUX

„Centrul de Studiu al Drepturilor Sociale” din cadrul Universității „ARTIFEX” din București a găzduit, vineri, 15 februarie 2019, cea de a doua reuniune a Sectiunii romane din cadrul R.A.C.S.E. (Réseau Académique sur la Charte Sociale Européenne et le Droits Sociaux)”. 

 

CENTENARUL MARII UNIRI

Universitatea „ARTIFEX” din București, în colaboare cu Uniunea Națională a Cooperației Meșteșugărești – UCECOM, Fundația Națională Tehnico – Științifică și Social – Culturală „ARTIFEX” a Cooperației Meșteșugărești și Fundația Învățământului Preuniversitar al Cooperației Meșteșugărești „Spiru Haret”, a organizat, în data de 29 noiembrie 2019, Festivitatea „Centenarul Marii Uniri – 1 decembrie 1918 – 1 decembrie 2019”. Cu această ocazie a fost lansată lucrarea „Centenarul Marii Uniri. Despre români, românism și România în context istoric”, apărută în cadrul Editurii „ARTIFEX”, sub coordonarea Prof.univ.dr. Dan Cruceru, Prof.univ.dr. Mircea Udrescu și Prof.univ.dr. Cristian Barbu.

 

 

 

AȘTEPTÂNDU-L PE MOȘ CRĂCIUN!

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, studenții Universității „ARTIFEX” din București, împreună cu elevii Colegiului UCECOM – Spiru Haret, au organizat, în ultimele zile ale anului 2018, specatacolul literar – artistic „Așteptându-l pe Moș Crăciun”, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul tuturor participanților.

 

                   

 

VIZITA DE STUDII – ALEXANDRION GROUP

Joi, 15 noiembrie 2018, studenții Universității „ARTIFEX” din București au avut șansa de a vedea, la fața locului, cum funcționează o companie de renume, recunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Vizita de studii efectuată la sediul Alexandrion Group a constituit o oportunitate de a corela noțiunile teoretice învățate pe băncile facultății cu elementele practice specifice activității unui agent economic important.

Pe această cale, dorim să mulțumim conducerii și personalului Alexandrion Group pentru amabilitatea de a ne primi, dar și pentru rabdarea si priceperea cu care au răspuns la întrebările studenților din Universitatea Artifex.